Werken met mij?

Leer teksten schrijven waarmee jij je omzet verhoogt!

Ben je een ambitieuze, vrouwelijke ondernemer en wil je graag…

 • zichtbaarder worden via je website, blog en social media?
 • je expertstatus onderschrijven?
 • meer potentiële klanten bereiken, omdat je weet dat je product/dienst goed is en levens kan veranderen?
 • werken met klanten van wie je energie krijgt?
 • veel meer gaan verdienen dan je nu doet?

 

Dan is het belangrijk dat jij jouw product, dienst of idee kunt verkopen. Daarvoor heb je teksten nodig waarmee jij jouw ideale klant raakt waardoor die niet meer zonder jouw product of dienst kan. Maar het schrijven van zo’n tekst blijkt nog best moeilijk te zijn, waardoor je denkt:

 • “Mijn verhaal is helemaal niet interessant”
 • “Het lukt me niet om korte, kernachtige teksten te schrijven die ook nog eens lekker lezen”
 • “Ik doe zo lang over het schrijven van een tekst, omdat ik de juiste woorden niet kan vinden en niet als mezelf klink”
 • “Salesteksten schrijven is niet zo mijn ding. Wat ik ook doe, niemand opent mijn e-mails of reageert op mijn posts op social media”
 • “Het lukt me niet om teksten te schrijven waarmee ik mijn klanten raak en ze aanzet tot actie”

 

Je bent niet alleen
Waarom zou je de moeite doen? Er worden al zoveel blogs gepost en posts op social media geplaatst. Het klopt dat je niet de enige bent die de aandacht van jouw klant wil. Helaas besteden veel hardwerkende ondernemers hun tijd aan de verkeerde dingen. Het kost ze veel tijd en levert weinig op, waardoor velen de moed opgeven. En dat is zonde, want als je het geheim kent van een bloeiend bedrijf, besef je dat jij dat ook kunt: het schrijven van teksten die mensen inspireren, zodat ze ‘ja’ zeggen tegen jouw product of dienst.

 

Stel je eens voor dat:

 • je teksten en persoonlijkheid van de pagina afspatten
 • je weet wat storytelling is en het met gemak in je teksten verwerkt
 • je jouw ideale klant raakt met jouw teksten, zodat ze met jou in zee willen gaan
 • je teksten geld opleveren, terwijl jij iets leuks doet met je kinderen of ligt te slapen

 

Ook jij kunt dit bereiken! Hoe?

 • ontdek wie je ideale klant is en wat hem/haar drijft
  Succesvolle ondernemers kennen zichzelf en weten wie hun ideale klant is en hoe ze die kunnen helpen.
 • maak je storytelling eigen
  Storytelling, je hebt er vast van gehoord. Het is dèmanier om een verbinding met je klant te maken. De mens doet het al eeuwen, en niet voor niets.  Het mooie van storytelling is dat het iedereen helpt om in zijn of haar eigen ‘stem’ te schrijven/
 • leer teksten schrijven die geld opleveren
  Ik geloof dat ook jij stap voor stap kunt leren hoe je krachtige teksten schrijft die overtuigen, zonder dat jij het gevoel hebt zo’n enge Tellsell-verkoper te zijn.

 

Ik kan je daarbij helpen!

 

In een intensief programma van 8 weken leer je teksten schrijven die jouw omzet verhogen. Je gaat met de volgende elementen aan de slag:

 1. wie jou ideale klant is en hoe je die raakt met je teksten
 2. hoe je jezelf onderscheidend presenteert, zodat jij geen concurrenten meer hebt
 3. wat storytelling is, waarom je het zou moeten inzetten en hoe je jouw verhaal en dat van anderen kunt inzetten om jouw klanten te raken
 4. hoe je een Over mij-pagina schrijft die geld oplevert en je website verandert in een ‘verkoopmedewerker’ die 24 uur per dag geld oplevert
 5. waarom bloggen zakelijk slim is, hoe je dat doet en hoe het je geld kan opleveren
 6. de geheimen van e-mailmarketing en hoe jij ze kunt toepassen in jouw bedrijf
 7. de kansen die veel ondernemers laten liggen door niet aan PR te doen en hoe je daar effectief gebruik van maakt om jezelf zichtbaarder te maken
 8. hoe je wervende teksten schrijft, die je lezers inspireren en aanzetten tot actie om jouw product of dienst te kopen

“Nanneke weet een veilige sfeer te creëren.
Ze luistert aandachtig en geeft scherpzinnige feedback.

Ze kan benoemen wat ze precies sterk vindt aan je tekst en onderbouwen waarom ze dat vindt.”
Nadine Rozenberg, communicatieadviseur

Hoe werkt het online coachingsprogramma?

Dit is wat je krijgt als je meedoet:

 • 8 online coach calls
  In deze online coach calls van 60 minuten krijg je essentiële informatie en praktische tips over het schrijven van teksten die je omzet verhogen. De coaching gebeurt 1-op-1 via Zoom (een soort Skype). Op deze manier kun je, waar ter wereld je ook bent, deelnemen aan de coaching.
 • Kant-en-klare templates & checklists
  Je krijgt kant-en-klare templates, uitgewerkte voorbeelden en checklists. Dit gaat je enorm veel tijd schelen! Je gebruikt simpelweg formats die aantoonbaar in de praktijk werken waardoor je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden!
 • Feedback op de tekst van je Over mij-pagina
  Dit is een van de meest bezochte pagina’s op je website. Als je die goed inricht, wordt het een ‘verkoopmedewerker’ die 24 uur per dag bijdraagt aan jouw omzet, zelfs als je niet aan het werk bent.


Jouw coach
De 1-op-1-coaching wordt gedaan door Nanneke van Drunen. Wie is Nanneke?
“Ik ben zowat met een pen en papier in mijn handen geboren. Hele schriften pende ik vol. Ik zocht een studie waarbij ik schrijven kom combineren met mijn voorliefde voor het regelen van dingen. Ik ben altijd een beetje allergisch geweest voor marketing en sales. Het bracht beelden bij me boven van opdringerige types die je dingen verkopen waarop je niet zit te wachten. Die opleidingen werden het dus niet. Ik koos voor de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg en studeerde in 2001 af als voorlichter. Met mijn liefde voor schrijven en het vertellen van verhalen kon ik tijdenlang uit de voeten. Maar als zelfstandig ondernemer kwam (en kom) ik er niet onderuit om aan marketing en sales te doen. Ik moest op zoek naar vormen van marketing en sales die werken zonder dat ik het idee had mijn ziel te verkopen. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik andere manieren van marketing en sales die werken en die bij mij passen. Daarnaast ontdekte ik dat kleine aanpassingen in mijn teksten een groots effect hadden. Mijn kennis deel ik graag met je, zodat jij meer kunt bereiken met de teksten die jij schrijft als ondernemer.”

 

Voor wie is deze coaching bedoeld?
Dit coachingsprogramma is bedoeld voor ambitieuze, vrouwelijke ondernemers. Het programma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 • je bent een startende ondernemer die het meteen van het begin af aan goed aan wil pakken.
 • je hebt al jarenlange ervaring als ondernemer, maar wil de stap zetten om succesvoller te worden en meer te bereiken met je teksten.
 • je wil misschien niet de rest van je leven zelf teksten voor je bedrijf schrijven, maar beseft dat het een essentieel onderdeel is van een bloeiend bedrijf. Je wil de vaardigheden hebben, zodat je goede teksten kunt herkennen als die door een externe copywriter worden geschreven.

 

Nog even op een rijtje wat je krijgt als meedoet aan het coachingprogramma:

 • Acht online coach calls van 60 minuten. Je krijgt waardevolle informatie en tips over het schrijven van teksten die je omzet verhogen
 • Kant- en klare templates, voorbeelden en checklists waardoor je veel tijd bespaart.
 • Feedback op de tekst voor je Over mij-pagina, zodat je die kunt gebruiken op je website, maar ook bijvoorbeeld tijdens webinars.

 

Data
In overleg plannen we de acht sessies in de agenda, bij voorkeur 8 weken aaneengesloten.

 

Kosten en opties om te betalen
Je kunt in één keer betalen (beste deal) of in in 2 termijnen.
Meedoen aan het programma kost slecht 997,00 euro excl. btw als je in één keer betaalt. Betaal je in twee termijnen, dan kost het programma 1097,00 euro, exclusief btw.

 

Wil je deze kans niet missen? Neem dan contact op voor een gratis telefonische intro call van 20 minuten.

Areke Duijs“Het lukte me maar niet om een goed verhaal voor mijn website op papier te zetten. Ook kreeg ik het niet voor elkaar om mijn werkzaamheden op een goede, commerciële manier te beschrijven. Het weerhield me ervan mijn website online te zetten. Nanneke’s programma kwam precies op het juiste moment. Wat me hielp is dat Nanneke bleef doorvragen en bleef graven naar antwoorden. Dat vond ik nuttig en interessant. Daardoor kon ik een diepere laag aanboren en tot de kern komen. Ik durfde keuzes te maken qua doelgroep en mijn aanbod waardoor het schrijven van teksten makkelijker werd. Dankzij de opbouw van het programma en haar stappenplannen zette ik zonder moeite mijn merkverhaal en de teksten voor mijn Over mij-pagina en homepage op papier. Mijn website staat inmiddels online en daar ben ik superblij mee.”
Areke Duijs, Virtueel Assistent

Vragen
Heb je vragen of zijn er dingen niet duidelijk? Laat het me weten! Lees voor de zekerheid eerst de veelgestelde vragen hieronder door. Misschien staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen. Is dat niet het geval? Mail me dan. Je krijgt binnen 48 uur antwoord op je vraag.

 

Tot slot: ik ga graag met je aan de slag!

 

Nanneke van Drunen

Veelgestelde vragen (en de antwoorden)

 1. Ik ben grafisch ontwerper, social media expert, kindercoach of iets anders. Is de coaching ook voor mensen zoals ik?
  Ja, absoluut! Het coachingsprogramma is voor alle ambitieuze, vrouwelijke ondernemers, in welk vakgebied dan ook. Wat ik wel van je vraag is dat je echt aan de slag wilt gaan met het schrijven van teksten voor je bedrijf en daar tijd en energie voor vrijmaakt.
 2. Ik werk parttime. Is het coachingsprogramma geschikt voor mij?
  Zeker. Ook als je parttime ondernemer bent kun je meedoen aan het coachingsprogramma. Als je maar tijd blokt om het geleerde daadwerkelijk in de praktijk toe te passen.
 3. Is er in het coachingsprogramma ook aandacht voor het schrijven voor social media?
  Ja, dat is er. Social media zijn een belangrijke manier voor ondernemers om klanten te krijgen en schrijven speelt daar een grote rol in.
 4. Kan ik meedoen als ik in het buitenland woon?
  Dan is dit juist iets voor jou. Omdat de coaching online gebeurt, kun je overal ter wereld meedoen (zolang je een stabiele, snelle internetverbinding hebt).