Referenties

Referenties

Je kunt bij mij terecht voor coaching op het gebied van schrijven en storytelling. Ik leer je hoe je storytelling kunt inzetten voor jouw bedrijf en hoe je zelf converterende teksten schrijft. Hieronder lees je een aantal referenties van mensen met wie ik gewerkt heb.

 

Nadine Rozenberg:Nadine
“Schrijven is een kwestie van talent, doorzettingsvermogen, meters maken en je kwetsbaar durven opstellen. Het is niet niks om zomaar een schrijfopdracht te krijgen, à l’improviste neer te pennen wat er in je opkomt, dat vervolgens voor te dragen en de feedback in ontvangst te nemen – en dat is precies wél wat je doet tijdens de Schrijfboost. Nanneke weet tijdens de schrijfworkshops een veilige sfeer te creëren. Ze luistert aandachtig en geeft scherpzinnige feedback. Ze kan benoemen wat ze precies sterk vindt en onderbouwen waarom ze dat vindt. De feedback is, gebaseerd op de gebuikte methode, positief en volledig gericht op wat aanspreekt in een tekst. Dat maakt dat je het aandurft ook eens uit een ander vaatje te tappen, op zoek te gaan naar nieuwe schrijfstijlen en invalshoeken. Ook buiten de schrijfworkshops is het waardevol gebleken te sparren met iemand die net zo van taal houdt als jijzelf en op momenten een fijne coach is gebleken. Dank daarvoor!”

Andrea van Geenen:Andrea
“Nanneke ken ik inmiddels een tijdje. Ik las met plezier haar boek Portretten van een Passieen we deelden ervaringen rondom het ondernemerschap en ons vakgebied. Omdat ik altijd een boek heb willen schrijven, besloot ik ook een schrijfworkshop bij haar te volgen. En die kan ik iedereen aanraden! Op een hele prettige manier neemt Nanneke je mee in de wereld van verhalen schrijven. Ze deelt algemene schrijftips en schrijfsuggesties waarmee je gedurende een of meerdere dagdelen samen aan de slag gaat. Het leuke hierbij is dat je positieve feedback krijgt van mede schrijvers, maar ook van een ervaren verhalenverteller (Nanneke). De Schrijfboost is een creatief cadeautje voor jezelf. Zeker een aanrader als je jouw boekendroom waar wilt gaan maken of als je gewoon op een andere manier met tekst aan de slag wilt gaan. Laat je verrassen en inspireren door Nanneke!”

Marloes van Bergen:
“Eind 2015 volgde ik een Schrijfboost bij Nanneke. Met deze schrijfworkshops laat Nanneke zien dat ze van haar werk haar passie heeft gemaakt en dat maakt haar een bevlogen workshopleider. Nanneke weet waar ze het over heeft en bereidt haar workshops grondig voor. Ze zorgt ervoor dat je op verschillende manieren, ook buiten de workshops om, geïnspireerd blijft om te schrijven. Ik kan iedereen die (weer) wil gaan schrijven, van harte aanraden om inspiratie op te doen bij Nanneke.”