Referenties

Referenties

Bij de meest uiteenlopende mensen, merken en bedrijven ga ik op zoek naar verhalen. Op de pagina Portfolio tref je een aantal opdrachten aan die door mij zijn uitgevoerd. Hieronder lees je waarom opdrachtgevers niet zomaar met mankracht, maar liever met Nankracht werken.

 

CarlijnCarlijn van der Steijn – eigenaar Buro Tweevoud

Nanneke is een gedreven en ervaren communicatieadviseur. Ze werkt met passie voor haar vak en daar word ik enthousiast van. Ik werk graag samen met Nanneke, omdat zij een fijne sparringpartner voor me is als het gaat over communicatie. Zij heeft aan een half woord vaak al genoeg. Ik kan altijd bij haar terecht, ook als een deadline nog in de avonduren gehaald moet worden. Daardoor kan ik echt op haar bouwen. Ik werk graag met Nanneke samen, omdat we open en prettig samenwerken.

Mieke

Mieke Grooten – bladmanager Total Art b.v.

Sinds een paar jaar redigeert Nanneke voor mij het volledige inspiration 4art magazine. Ze doet dit nauwkeurig, grondig en goed. Fijn is dat ze snel kan werken en flexibel is qua planning. Ze denkt mee waar nodig en communiceert snel én duidelijk. Ook voor interviews en het schrijven van artikelen kan ik op haar rekenen. Fijn om met zo'n betrouwbare en aardige tekstschrijver samen te werken!

Nens

Nens Janssen – Producent Fides Videoproducties

Door haar grondige voorbereiding kregen wij direct een goed beeld van hetgeen de klant graag terug wilde horen en zien in de films. Vrijwel bij alle opnames was Nanneke aanwezig en kon er snel worden geschakeld en indien nodig worden bijgestuurd. Nanneke is alert en reageert vrijwel direct op e-mails wat in ons vak zeer prettig werkt! Korte lijnen, helder en duidelijk, daarvoor moet je bij Nanneke zijn!

Marloes

Marloes van Bergen – officemanager

Ik heb Nanneke leren kennen tijdens mijn werkzaamheden voor Schatten van Brabant. Samen vormden wij een communicatie-duo waarbij Nanneke het communicatie-advies op zich nam en ik de techniek en uitvoering. Nanneke in een notendop: collegiaal, toegewijd, sociaal, snel van begrip, accuraat, beschikt over vakinhoudelijke kennis of doet die razendsnel op. Nanneke is een aanwinst voor elk type organisatie dat communicatie-advies wenst of een tekstschrijfklus heeft!

Erwin

Erwin Frunt – Eigenaar BigBird Media

Ik ken Nanneke als een actieve en inspirerende verhalenhaler en schrijfster. Ik werk samen met haar aan BaMi Magazine waarbij ze zich niet alleen onderscheidt als schrijfster van boeiende verhalen, maar ook als creatieve aanjager vol met nieuwe ideeën.

nico-0539

Nico Schoenmakers – Voormalig bladmanager van magazine Sportief van de NCSU

Nanneke schreef naar volle tevredenheid een paar jaar als freelancer voor ons magazine Sportief. Haar sterke kant is het interviewen van mensen, waarbij de geïnterviewde én het verhaal volledig tot zijn recht komen. Haar open persoonlijkheid en brede interesse zorgen er voor dat mensen zich bij haar op hun gemak voelen en makkelijk hun verhaal doen. En dat levert persoonlijke artikelen op met de nodige diepgang!